Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oficiul Național pentru Cultul Eroilor (ONCE), instituție aflată în subordinea Ministerului Apărării, arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial situația juridică a lucrărilor de la Cimitirul eroilor din Valea Uzului, aflat în centrul tensiunilor dintre români și maghiari în ultimele săptămâni.

Potrivit Oficiului, atât lucrările făcute de Primăria comunei Sânmartin (județul Harghita), cât și cele făcute de Primăria oraşului Dărmăneşti (județul Bacău) au fost realizate fără avizul ONCE, aviz obligatoriu în cazul cimitirelor internaționale de război.

Integral pe G4media.roComentarii

Stan Pățitul Politică de căcat! Pentru ciolan politicienii noștri ar f..te-o și pe mă-sa. RUȘINE ! Nu știm să răspundem atacurilor iredentiștilor, chiar dacă sunt din ce în ce mai evidente, mai dure, mai obraznice.

12 iunie 2019 22:02

Un Constantzean Dormitzi dragi Decidentzi Romani...De cate ori vin in concediu intr-un orash Transilvanean ma apuca damblaua...Sa va zic acum de Cluj...marele orash transilvanean condus de Liberali si de Boc...Statuia lui Baba Novac are samavolnic distrus cuvantul "unguri" de pe soclu ca cei ce crunt la-au omorat in chinuri grele (adica ars pe rug si apoi tras in tzeapa de Dieta Maghiara)...Placa memorila a casei unde Comitetul Transilvanean a condus Marea Unire in 1919 sub Iuliu Maniu este indescifrabila si distrusa si asta dupa Centenarul Marii Uniri...Statuia lui Decebal este ascunsa, stramba intr-o parte in gradina interioara a Muzeului de Istorie din Piatza Mica....sa nu mai zic ca Complexul Statutar al lui Matei Corvin e plina de coronitze cu drapele magbiare...Acolo se desfasoara adevarate lectzii shovine de propaganda maghiara a elevilor liceieni maghiari din Ardeal si din Ungaria....Si prostanacii de romani Clujeni si autoritatzile romane de acolo nu vad sau se fac ca nu vad...Daca e vre-un Restaurant patronat de vre-un maghiar... nici nu gaseshti bere romaneasca, ci numai din Ungaria (Clujul are fabrica de bere Ursus...).Si meniul este prima data scris in limba maghiara...Sunte-tzi niste proshti Clujenilor de acceptatzi asta...mai tarziu ve-tzi fi calaritzi ca nìste idiotzi ce suntetzi in Cluj-Napoca de Unguri si Tzigani...

12 iunie 2019 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.