Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Informații în exclusivitate despre regimul de detenție pentru Liviu Dragnea. Expiră acea perioadă de carantină de 21 de zile și apoi se va stabili regimul de detenție și unde va ispăși pedeapsa fostul lider PSD.

Luni se încheie perioada de carantină și va urma să intre într-o comisie întrunită la nivelul Penitenciarului Rahova, unde se va stabili regimul de detenție, închis, deschis sau semi-deschis. Având în vedere pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare cu executare, cel mai probabil se vor îndrepta spre regimul semi-deschis.

Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse, nu ar avea suficiente celule pentru acest regim semi-deschis, de aceea sunt șanse ca Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava.


Comentarii

PSD ipocrit si mincinos Poat sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-I voteze pe ei lupi imracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!

12 iunie 2019 23:47

PSD ipocrit si mincinos Poat sa stea linistit! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara, dar pregateste acum, imediat o alta pomana electorala: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la vot! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si TARA...Nici ca le pasa! Ei sa adune cat mai mult si cat mai pot prostii lumea!

12 iunie 2019 23:33

Viorel Domnilor, lastzi-l la Rahova sa se intalneasca acolo cu Valcov...sa faca ei impreuna iar un Program de Guvernare....si sa mai "faca ei si desfaca" Bugetul tzarii....Lasatzi Hotzi sa ne decida bugetul si programele viitoare...PSD-ul ne vrea condusi de hotzi si pentru furaciuni cu legea si OUG-urile in mana....

12 iunie 2019 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.