Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă s-a întâlnit, miercuri, cu fostul președinte al grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din PE, Gianni Pittella. Premierul a spus pe Facebook că este momentul ca PSD și forțele progresiste europene să dea dovadă de unitate pentru a ofri soluții în proiectul UE.

„O mare bucurie să revăd un foarte bun prieten, senatorul Gianni Pittella, fost președinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, și să întărim legătura dintre familiile noastre politice. Îi mulțumesc lui Gianni Pittella pentru aprecierea exprimată față de politicile sociale și economice implementate de Guvernul României, precum și față de rezultatele obținute de Președinția Română a Consiliului Uniunii Europene. Este momentul ca Partidul Social Democrat și forțele progresiste europene să dea dovadă de unitate, pentru că doar împreună avem capacitatea să oferim soluțiile pentru viitorul proiectului european”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Integral pe Digi24