Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a trimis miercuri o scrisoare președintelui Consiliului European și președintelui Comisiei Europene privind situația din Republica Moldova, în care cere găsirea ”în regim de urgență” a unei soluții negociate pentru a pune capăt ”gravei crize constituțională și politică, care prezintă riscuri pentru stabilitatea sa”.

Iohannis arată în scrisoare că România are ”o relație specială cu Republica Moldova, bazată pe Parteneriatul Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, și împărtășind o limbă, o istorie și o cultură comune” și este ”preocupată de evoluțiile aflate în desfășurare la Chișinău”.

Integral pe G4media.roComentarii

STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Reducerea ministrilor si ministerelor, reducerea secretarilor de stat cu toata increngatura politica din departamente umplute de PSD cu toate loazele si cozile lor de topor! Dar, in primul si-n primul rand STOP: PENSIILOR SPECIALE care omoara tara si pe noi toti! Ajunge atata furt din banul public cu legi facute de HOTI pentru alti HOTI! Mesajul, si votul din 26 mai pentru asta a fost si PSD face in continuare pe prostul si ignora vointa POPORULUI! Cum asa??

14 iunie 2019 1:06

Pentru USR.istul-NAZISTUL de la 13 iunie 2019 9:38 Așa o să te funtă-n toate orificiile, pe tine și familia ta de HANDICAPAȚI, toți LGBD de prin MUI-EUROPA occidentalis!

13 iunie 2019 15:37

felicitari Iohannis! un adevarat Presedinte, daca nu era El eram ca prostovanii de la Chisinau, ne futeau rusnacii in gaoz!

13 iunie 2019 9:38

mircea unde a fost omul politic**Iohannis**in ultimii 10 ani????a fost la furat,mintit,doar e confortabil si jignit poporul Roman,acum ca nu se pricepe decat la ciordit,mintit se vrea si mare deplomat.El e mare ca bradu si prost ca gardu.Mare noroc ca acum i-l are la Ioropa pa marele demnitar Basescu,cel cu educatie de port,taverna si lucarna,se potriveste cu educatia da ,,,Marginime si satra'''

13 iunie 2019 7:19

PSD ipocrit si mincinos Poat sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!

13 iunie 2019 0:13

v Daca a intrat Ghiolbanis pe "fir", sigur se va rezolva problema Basarabiei, doar Ghiolbanis se ocupa de politica externa a Romaniei. Trebuia sa o intrebe si pe Merkeloaia inainte

12 iunie 2019 23:22

IDEM: STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!

12 iunie 2019 23:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.