Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avertizare de ultima ora in sistem privind posibilitatea devansarii mitingului ”de un an” de la 10 august pe data de 26 iunie! Atunci cand partida prezidentiala ar urma sa deschida ”foc de voie” pe toate fronturile pentru declansarea ”asaltului final” asupra Palatului Victoria. Pentru ca, daca Guvernul Dancila nu va pica atunci, odata cu intrarea in vacanta parlamentara de la 1 iulie, nici ca ar mai exista sanse reale privind instalarea ”guvernului meu” inainte de alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului. Iar planul Opozitiei prevede ca sa se forteze votarea motiunii de cenzura care urmeaza sa fie depusa in zilele urmatoare tocmai pe 26 iunie. Atunci cand este ultimul ”plen” al Parlamentului, sperandu-se totodata ca suprapunerea emotionala cu implinirea unei luni de zile de la ”marele vot” de la 26 mai ar urma sa inlesneasca scoaterea ”maselor” in strada.

Integral pe Naţional



Comentarii

Pute Joianis ce faci?Facem si din Bucale un nou Chisinau sau mai rau ??Chiar nu vezi ca astia fug de guvernare ca de naiba iar aia cu toate ca mimeaza invers deabia astepta sa o dea ???

12 iunie 2019 16:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.