Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul României nu poate sau nu vrea să salveze sistemul sanitar și învățământul de la colaps. Presiunea pe cadrele medicale e imensă, pacienții mor cu zile dar măsurile luate sunt zero. Sistemul e putred și prost gândit cu asigurări mici sau fără dar cu pretenții mari și niciun politician nu îndrăznește să intervină ca să nu piardă voturile celor mulți. Medicina de familie abia se mai târâie, asistenții medicali din cabinetele de familie sunt plătiți cu salariul minim. Din învățământul românesc ies copii care știu să citească dar nu înțeleg ce citesc. Totul e bazat pe memorare.
Grijile politicienilor responsabili cu legiferarea, majoritatea submediocri, sunt clare: salarii mari și pensii speciale pentru justiție, demnitari și administrație. Învățământul și Sănătatea nu interesează pe nimeni. După bătălia pe Codurile penale, acum a început cea pe Codul Administrativ.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.