Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spcialiștii sunt în alertă. Schimbările climatice ne duc spre ce e mai rău. Sfârșitul lumii e mai aproape ca oricând. Cercetătorii vin cu un scenariu șocant. 30 de ani. Atât va mai supraviețui pământul.

Raport devastator al oamenilor de știință. Ultimele cercetări și descoperiri ale acestora sunt de-a dreptul horror. Omenirea este în mare pericol din cauza schimbărilor climatice. Sfârșitul e mai aproape ca oricând. Ar putea veni în următoarele trei decenii dacă nu se iau măsuri urgente.

Raportul, publicat de Centrul Naţional al Climei din Australia, conturează un scenariu apocaliptic care ar putea deveni realitate până în 2050, potrivit iflscience.com. Raportul avertizează asupra unui risc existenţial pentru civilizaţie […] care are consecinţe negative permanente asupra umanităţii, care nu pot fi niciodată anulate.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.