Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD se pregătește să își aleagă noua conducere. Congresul va decide pe 29 iunie cine va fi președintele partidului, președintele executiv și secretarul general. Până acum, singura care a anunțat că va candida este Viorica Dăncilă. Mai sunt însă și alți lideri social-democrați care se gândesc să facă acest pas. Printre ei, Șerban Nicolae.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, ar putea fi și ea pe listă. A spus că se gândește dacă va candida sau nu la funcția de șef al PSD.

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a spus și el că își dorește să candideze, dar nu e sigur că are parte de o susținere largă din partea organizațiilor PSD.

Au renunțat la ideea de a candida Lia Olguța Vasilescu și Gabriela Firea. Aceasta a spus că va fi în spital, pentru o intervenție chirurgicală, în ziua congresului.

Integral pe Digi24Comentarii

Alte PENSII SPECIALE pentru godacii PSD Daca fac treaba asta vom da cu siguranta cu ei de pamant, la alegerile care urmeaza.

12 iunie 2019 14:23

Alte PENSII SPECIALE pentru godacii PSD. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!

12 iunie 2019 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.