Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandru Tudor este noul director sportiv al FCSB-ului, despre care Gigi Becali a declarat că va superviza tot, ”va fi ochii mei la echipa!”.

Gigi Becali a declarat că Alexandru Tudor va fi o parte importantă a clubului roș-albastru pentru că se va ocupa de Academia clubului. Patronul roș-albaștrilor a făcut declarațiile după ce s-a văzut cu Alexandru Tudor (47 de ani) pentru a alege locul viitoarei biserici pe care o va ridica în mijlocul cantonamentului FCSB din Berceni.

”O să facem și o mică bisericuță aici, în cantonament. M-am consultat și cu el. Unde este rugăciune, acolo Dumnezeu ajută. Eu fac și acasă la mine un mic paraclis. Și la palat fac, am depus actele. Aici se va face Liturghie în fiecare zi. Eu nu-i oblig pe jucători, fiecare face ce vrea. Eu vreau doar ca Sfânta Liturghie să se facă aici, că Dumnezeu le rezolvă pe toate", a spus Gigi Becali.

Integral pe DC NewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.