Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pavel Filip, prim-ministrul din cadrul vechiului Guvern al Republicii Moldova, a declarat că nu va transfera puterea Guvernului condus de Maia Sandu, ci doar unui Guvern legitim, conform site-ului deschide.md.

„Nimeni nu se ţine de funcţii. Cu toţii suntem gata să părăsim fotoliile în care ne aflăm, dar Guvernul trebuie transmis unui alt Guvern care este legitim”, a declarat Pavel Filip.

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova a transmis că deciziile emise de Curtea Constituţională a Republicii Moldova, care stabilesc neconstituţionalitatea acţiunilor parlamentare din ultimele zile, trebuiesc respectate.

„De exemplu, astăzi se întâmplă ceva în stradă. Cine răspunde de la Ministerul de Interne? Răspunde Andrei Năstase (ministrul de Interne din Guvernul condus de Maia Sandu, n.red.) sau Alexandru Jizdan (ministrul de Interne din vechiul Guvern, n.red.)? De aceea, eu cred că trebuie lăsate toate încăpăţânările într-o parte, de aşezat la masa de negocieri şi eu sunt absolut sigur că şi aici se poate găsi o soluţie”, a transmis Pavel Filip.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.