Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul vrea să meargă din nou la Consiliul Economic și Social pentru proiectul privind cele două pensii pentru primari, au anunțat, miercuri, autoritățile, după ce au primit aviz negativ.

"Mi-aș dori ca primarii să vină să explice mult mai clar, să argumenteze cel mai bine pentru că știu despre ce este vorba și oamenii să înțeleagă că nu vrea nimeni să creeze un statut aparte pentru primari. Sunt chestiuni de normalitate care trebuiesc aduse și e o decizie foarte importantă a Guvernului. Impactul este unul sustenabil de 100-150 milioane lei. Nu este asta o problemă. Atâta timp cât am avizat acest document, este clar că am accentuat acest impact ca fiind sustenabil de acoperit", a spus Teodorovici, într-o conferință de presă.

Potirivt acestuia, sunt mult mai multe elemente de interes în acest document.

Integral pe HotnewsComentarii

Mai, PSDei nenorociti! Stati pe curul vostru si nu faceti prostii, ca veti iesi defintiv din istorie la urmatoarele alegeri! N-ati inteles nimic din ce-a votat poporul! N-ati inteles ca romanii nu mai vor hotii si smecherii de genul asta?! De ce trebuie sa dati pomana unor categorii de smecheri din abnii romanilor?! Desfiintati toate pensiile care nu au la baza principiul contributivitatii, ca altfel va ia draq! Veti vedea voi la vot!

13 iunie 2019 10:23

contribuabilu` Uite-asa isi..."taie craca" niste martafoi ! In afara de pensiile militare (si alea, doar pt cei care au luptat efectiv in teatre de operatiuni !) nicio pensie speciala nu trebuie data de Statul Roman ! TOATE PENSIILE - DOAR IN SISTEM CONTRIBUTIV !!!

12 iunie 2019 16:46

Alte PENSII SPECIALE pentru godacii PSD. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!

12 iunie 2019 12:59

PSD: Calaii Romaniei Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. URGENT TAIATI PENSIILE SPECIALE CARE SUNT FURT DIN BANUL PUBLIC! P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.

12 iunie 2019 12:43

Banii publici sa nu mai fie furati de HOTII care conduc acum tara! PSD)))) )Scoateti PENSIILE SPECIALE din buget. Scoateti milioanele de euro facuti cadou partidelor politice din buget.)))) Pentru fiecare leu cheltuit din bugetul tarii partidele sa aduca chitanta fiscala pe ce-au cheltuit banii! Nu sa-si ia gipane, viloaie, vacante exotice cu amante tinere gonflate, si ce le mai trece lor prin cap sa cheltuie banii tuturor romanilor! Bugetul asta inseamna: bani adunati din impozite si taxe de la toti romanii. In concluzie acest buget este unul care ne saraceste si le umple burtile politicienilor si cozilor lor de topor.

12 iunie 2019 12:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.