Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarii PNL din nouă localități din județul Dolj au fost excluși din partid. Decizia a fost luată de Biroul Politic Județean al PNL Dolj și a avut la bază „susţinerea publică a unui alt partid politic de către cei nouă primari”, se arată într-un comunicat remis marți presei de organizația PNL Dolj.

Decizia de excludere a celor nouă primari a fost luată cu majoritate de voturi de Biroul Politic Județean al PNL Dolj.

Integral pe Digi24Comentarii

Lute Gasti sunt peste tot ,nu partide politice ci gasti pe interese,astea trebuiesc starpite !!

12 iunie 2019 7:00

Primar PNL cu doua fete Are PNL de dat cu coasa la greu aici la Mangalia! Multi, dar multi actuali primari PNL au fost facuti primari de PSD si la PSD se-nchina astia! Aduceti-va aminte la Mangalia, radu cristian in doua randuri a fost inscaunat de PSD! Prima data, nicusor constantinescu si mazare au intors voturile, initial castigaseZamfir Iorgus, dupa, cu suportul PSD ce sa vezi castiga radu cristian! Prietenie la catarama primarul si pnl cu gasca PSD-ista! Acum doi ani castiga PSD an fanfar dar cum! Scoate PSD cu doar doua saptamani inainte de alegeri pe cel mai bun candidat, Paul Foleanu, si pune o loaza de om de nici psd-istii nu l-au votat! Maganu. Si iar castiga radu cristian, garantat psd si dupa inscaunare domn primar il face ditamai directorul la spitalul balnear pe maganu! Orban, Rares Bogdan sa analizeze si sa-l ejecteze ei pana nu-i prea tarziu ptr PNL! radu cristian este o coada de topor psd-ista, un oportunist care a luat numai masuri care sa invrajbeasca populatia masuri total nepotrivite si nepopulare! Veniti sa vedeti orasul facut praf si pulbere de la un capat la altul de parca ar fo fost bombardamente! PNL sigur la Mangalia nu castiga mai nimic! Cu un primar PNL garantat de mazare si nicusor constantinescu cat as vrea...dar nu pot!!!

11 iunie 2019 22:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.