Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zâna surprizelor a fost la doar un pas de a izbucni în lacrimi atunci când a vorbit despre Şcoala Mamelor şi despre meseria de mamă.
Vedeta luptă pentru ca unii copii grav bolnavi de să aibă o şansă la viaţă, înfiinţând Şcoala Mamelor. Atunci când a vorbit despre acest proiect şi despre ceea ce presupune pentru ea a fi mamă, Andreea aproape că a început să plângă.

"Echipa Şcoala Mamelor a muncit enorm, mai mult decât mi-aş fi închipuit. Mamă înseamnă cea care este înger pentru mine de când aveam 9 ani şi înseamnă ceea ce sunt eu astăzi. Eu simt prezenţa mamei mele în viaţa mea şi asta este important pentru mine. Meseria de mamă nu e grea, este extrem de frumoasă! E atât de frumoasă, încât nu mai vezi că e grea", a declarat Andreae Marin Bănică la Kanal D.

Integral pe CancanComentarii

Ciklopul Pt. Aris... recunosc, sunt si putrezit, si incult... Diferenta e aceea ca eu nu ma dau nici div, nici diva; deci. ramane cum am stabilit ieri: "zana" e expirata de mult!

3 noiembrie 2011 13:57

Aris putrezit esti tu...si fara cultura ! cei 7 ani de acasa...sunt plecati de acasa.

2 noiembrie 2011 19:14

Iani Zina?Ce ziaristi prosti si fara minte..............asta zina depasita din toate punctele de vedere si voi nu stiti ce sa mai scrieti,nu gasiti ceva serios si care sa intereseze cu adevarat.

2 noiembrie 2011 17:32

Ciklopul Zana??? Atunci, una de 20 de ani, cum e???... bebelusa? Cum puteti spune de o putrezita ca e zana???

2 noiembrie 2011 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.