Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Foarte probabil, dna Dăncilă va fi viitorul şef al PSD. Argumentul e simplu. În caz contrar, PSD pierde guvernarea, pentru că n-o văd pe Dăncilă dând socoteală unui alt „Dragnea”. Dar este conştientă dna Dăncilă de ce o aşteaptă, ca viitor şef al PSD şi premier al României? Are toate, dar toate pârghiile pentru a conduce România ca o doamnă de „fier”. Ce moştenire a primit de la Dragnea, nu cred că este pe deplin lămurită!

Am avut de curând vizita unei delegaţii a FMI la Bucureşti, despre care Olguţa Vasilescu zice că nu se pricep la economie, s-au înşelat de multe ori. Adică, între Vasilescu şi FMI, mai de crezare este Vasilescu! Îmi pare rău, eu cred ce spune FMI, alegerea nu este grea. Ce expertiză economică are Olguţa Vasilescu? Să ne spună dânsa! Cu argumente de genul „imperialiştii” americani şi europeni ne vor răul, nu mai convinge pe nimeni. Nici Ceauşescu n-a reuşit!

Integral pe AdevărulComentarii

PSD ipocrit si mincinos: Poat sa stea linistit DRACnea! Docila veorica merge mai departe cu ,, programul de guvernare" croit de DRACnea si valcov! Drept in gard cu tara dar, nici ca le pasa! Pregateste acum docila veorica o alta pomana electorala marca PSD: PENSII SPECIALE pentru primari, viceprimari, presedinti de CJ, adica toti astia din teritoriu care le mana oile la use sa-i voteze pe ei, lupi imbracati in strai de oaie! ! Asta-i adevaratul program de guvernare PSD: Bani cu duiumul la PSD si klika psd-ista...PENSII SPECIALE la toti PSD-istii si toate cozile lor de topor si ,TARA...Nici ca le pasa!

13 iunie 2019 0:09

PSD Mincinos si ipocrit Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!

11 iunie 2019 22:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.