Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

In ansamblul lor, ultimele evenimente derulate weekend-ul acesta la Chisinau par copiate dupa ce se intampla prin Venezuela. Doi oameni isi aroga rolul de conducator, unul are de partea sa Moscova, celalalt se legitimeaza cu votul Occidentului. Intr-o tabara stau Plahotniuc si marionetele sale de la Curtea Constitutionala (cei patru judecatori numiti de partidul sau), in cealalta se plaseaza Maia Sandu si Andrei Nastase, varianta moldoveneasca pentru cuplul Barna-Ciolos.

Politisti si „mascati” care inconjoara Parlamentul de la Chisinau. Generali la „Interne” care nu-l recunosc de sef pe ministru. Guvern alcatuit din politicienii majoritatii declarat nul de magistratii Curtii Constitutionale. Premier numit de un presedinte suspendat din functie. Ati inteles ceva din toata nebunia? Romania in mod cert nu, dovada tonul plictisit cu care presedintele Klaus Iohannis a comentat evenimentele din Moldova.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.