Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pompierii au intervenit în 14 localităţi din 12 judeţe, în urma ploilor torenţiale de luni seara, şi au scos apa din peste 150 de curţi şi 30 de subsoluri. Vântul puternic a desprins 3 acoperişuri de pe clădiri, iar 6 copaci au fost doborâţi pe carosabil.

Potrivit IGSU, bilanţul ultimelor 24 de ore se prezintă mult mai bine raportat la săptămâna trecută, fiind înregistrate intervenţii în 14 localităţi din judeţele Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Buzău, Dâmboviţa, Hunedoara, Ilfov, Neamţ, Olt, Teleorman şi Vâlcea.

Echipajele de pompieri au acţionat pentru evacuarea apei din 7 case, 34 beciuri, 164 curţi şi de pe 2 străzi. Totodată, din cauza vântului puternic 3 acoperişuri au fost desprinse de pe clădiri, iar 6 copaci au fost doborâţi pe carosabil.

Deşi în luni şi pe parcursul nopţii au fost emise peste 50 de atenţionări şi avertizări hidro-meteorologice de fenomene severe, nu au fost înregistrate situaţii extreme care să se soldeze cu victime.

Integral pe Mediafax