Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE Noii miniștri au depus jurămintele la Palatul Cotroceni. Vinerea trecută, Ana Birchall a fost numită ministru al Justiţiei, Roxana Mînzatu - ministru al Fondurilor Europene şi Natalia Intotero - ministru pentru Români de pretutindeni.

UPDATE A început ceremonia jurământului de învestitură a noilor miniştri la Palatul Cotroceni. La ceremonie au asistat premierul Viorica Dăncilă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, dar și alți miniștrii.

În scurt timp, premierul Viorica Dăncilă se va fla din nou faţă în faţă cu preşedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia jurământului de învestitură a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi Românii de Pretutindeni.

Klaus Iohannis a acceptat propunerile făcute de Viorica Dăncilă, dar l-a respins pe Titus Corlăţean ca vicepremier.

În aceste momente așteptăm de la premier să vedem dacă va duce la bun sfârșit o propunere de interimat, în condițiile în care, potrivit unor surse, Biroul Permanent Național ar fi fost propusă Anna Birchal să preia din nou această poziție ca interimar, poziție pe care a ocupat-o până astăzi, când își va depune jurământul.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.