Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Dl Oprisan l-a acuzat de fapt pe dl Stanescu ca nu stie sa scrie. Sa nu incep eu sa vb de problemele gramaticale, haideti sa fim civilizati si sa pastram o limita in toate. Nu este normal, dupa ce el l-a atacat pe Paul Stanescu pe grupul presedintilor PSD de pe whatsapp, a spus niste minciuni, ca vrea sa faca PSD mic sa i-l dea lui Victor Ponta, va dati seama cam ce relatii avem. Eu l-am aparat, dna Olguta l-a aparat, dl Buzatu l-a aparat, iar el de suparare ca am indraznit s-a razbunat pe mine venind cu tot felul de aberatii. ‘Asta e poveste elucubranta (ca Paul Stanescu, Marian Oprisan si Florin Pandele au vorbit de amnistie si gratiere – n.red.). Cand am ajuns acasa seara de la CEX l-am intrebat pe sotul meu si mi-a zis ‘Da, ne-am intalnit si Oprisan ne-a rugat sa il ajutam sa fie presedintele PSD cand inca era dl Dragnea’, a declarat vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.


Comentarii

PSD Mincinos si ipocrit Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!

11 iunie 2019 22:49

Ecce Kurrupt A zis, da, Inamicul Public nr 1 va fi trimis la centrul de reabilitare Rahova să învețe și el să fie specimen Homo Superior. Întâmplător Pizdacul Șef ecce domn și va fi înfăptuit un lucru mare... Ajutați-mă să ajung eu în fruntea pizdacilor și vă garantez că o veți lua la caca doar în taină și cu multă vaselină cum o iau și eu de la kuriștii de serviciu. Îl punem apoi pe Cristian Homobuci purtător de cuvânt și ne integrăm pe scena eurovizionară alături de Konchita Wurst fără să bage cineva ceva de seamă.

11 iunie 2019 2:24

tata firea, laborant sef latrina 3. tata firea lu pandele croseteaza asa cum a fost ea invatata de turnatorul voiculescu, patronul antenelor si-a HAZNALEI 3. Acolo la fdabrica de kkat, laboratorul de creatie al varanului acolo se pun la cale toate miseliile! Cine i se opune varanului si hotiilor lui il umple latrina 3 de kkat din cap pana-n picioare!!

10 iunie 2019 22:22

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Aș suge-o pulă!

10 iunie 2019 15:44

Ecce Kurrupt, militant PSD Firea-ți ai drakului!

10 iunie 2019 14:55

mircea s-o fi sculat gloaba,ca de treezit se trezeste peste doua legislaturi,nga,nga,nga,nga,....acesta-i rodul lu :Vanghelie,Becali si Bogdan(pretinu lu Hellvig)

10 iunie 2019 14:18

mircea s-o fi sculat gloaba,ca de treezit se trezeste peste doua legislaturi,nga,nga,nga,nga,....acesta-i rodul lu :Vanghelie,Becali si Bogdan(pretinu lu Hellvig)

10 iunie 2019 14:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.