Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După bolile cardiovasculare, cancerul provoacă cele mai multe decese. Depistarea şi tratamentul precoce măresc şansele de supravieţuire ale pacienţilor.
În ciuda progreselor medicinei, cuvântul „cancer“ îi sperie încă pe foarte mulţi pacienţi. Stilul de viaţă dezechilibrat măreşte riscul de cancer, potrivit prof. dr. Mustafa Bozkurt, medic oncolog la Spitalul Acibadem. Acesta a vorbit despre un aliment extrem de controversat în apariţia cancerului şi anume zahărul.
La ora actuală, informaţiile despre diversele tipuri de afecţiuni maligne sunt disponibile pe Internet. Însă acestea trebuie acceptate cu discernământ, numai din surse care au susţinerea experţilor oncologi. În plus, medicii spun că terapiile în cancer sunt de multe ori personalizate şi că nu funcţionează la fel în toate cazurile. De asemenea, medicii atrag atenţia asupra orientării pacienţilor către terapiile naturiste, care nu au suport ştiinţific. La fel sunt şi deciziile în privinţa anumitor obiceiuri alimentare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.