Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În consecinţă, după alegerile din 26 mai, lucrurile în PSD s-au schimbat… la loc.
Cum adică?! Uite aşa: disidenţii s-au întors la locurile lor, iar facţiunea „puterii” a reluat frâiele partidului, prin Dăncilă, substituită lui Dragnea, susţinută de şeful baronilor locali.

În fapt, poziţia dominantă în Kiseleff va fi ocupată de tabăra care învinge în războiul Marian Oprişan&ai lui (echipa baronilor tradiţionali, care o susţin pe Dăncilă) şi grupul celor şase disidenţi&ai lor (sau câţi or fi, până la urmă, regrupaţi, în spatele acestora).

Integral pe GândulComentarii

Tara incalecata de hoti si condamnati penali In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!

10 iunie 2019 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.