Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, susţine că situaţia dificilă în care se află Primăria Municipiului Bucureşti vine de la diminuarea sumelor destinate instituţiei în bugetul de stat. Mai mult, nici sumele prevăzute în legea bugetului nu au fost virate în contul Primăriei. Firea îl acuză pe Liviu Dragnea pentru situaţia din prezent, însă afirmă că premierul Dăncilă şi ministrul Teodorovici au promis că vor remedia problemele.

„Dupa ce ca procentul acordat prin legea bugetului a fost mic, nici macar acea suma nu a venit. Guvernul Romaniei, cel care a fost condus de facto de fostul presedinte al PSD, este vinovat. Daca primarii de sector erau solidari cu mine si nu se lasau calcati in picioare de fostul presedinte PSD, probabil ca situatia era altfel“, a afirmat Firea, citată de CURENTUL.

Din cauza controlului total pe care l-a instituit în partid, toate insuccesele din ultimii ani îi sunt imputate direct. Un nou exemplu în acest sens este reprezentat de „falimentul” orașelor și municipiilor, anunță CAPITAL. Gabriela Firea susține că pentru acest lucru este vinovat tocmai Liviu Dragnea, cel care a condus de facto guvernul.

”Guvernul României, cel care a fost condus de facto de fostul preşedinte al partidului, este vinovat. Nu doar pentru situaţia de la Primăria Capitalei, ci şi pentru situaţia de la sectoare pentru că lor le-au dat mulţi bani dar doar pe hârtie, nu au mai ajuns acei bani. Eu am spus şi colegilor mei, dacă erau solidari cu mine şi nu mă lăsau singură anul trecut în faţa fostului preşedinte al PSD să ne calce în picioare, probabil că toată situaţia s-ar fi îmbunătăţit”, a susţinut Firea.

O imagine a fost postată pe Facebook de Liviu Dragnea, în 25 ianuarie 2019, cu mesajul „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!” Bugetul nu fusese încă adoptat. Proaspăt întors din vacanță, Liviu Dragnea îi convocase pe Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov, Eugen Orlando Teodorovici, Nicolae Bădălău și Daniel Chițoiu să se uite pe cifrele bugetului. Viorica Dăncilă nu apărea în poză, amintește REPUBLICA.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a spus azi, în fața ziariștilor, că premierul Viorica Dăncilă le-a povestit în CEx (structura de conducere a PSD) că nu a fost lăsată să participe la realizarea bugetului. Citiți încă o dată: premierul României - Viorica Dăncilă- care a depus jurământul la Cotroceni, care a fost la întâlniri bilaterale în Uniunea Europeană (cerând imperativ să nu fie pusă „să dea socoteală”), nu a fost lăsată să participe la realizarea bugetului (în sensul de lucrat efectiv pe el).

Tot vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a precizat, luni, la sediul central al partidului, că există tensiuni în partid şi a povestit că Marian Oprişan l-a acuzat pe fostul preşedinte executiv PSD Paul Stănescu, pe grupul intern de WhatsApp al liderilor partidului, că vrea să facă PSD „mic” şi să i-l dea lui Victor Ponta, anunță ADEVĂRUL. „Domnul Oprişan l-a acuzat, de fapt, pe domnul Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu încep eu să vorbesc de problemele gramaticale, haideţi să fim civilizaţi şi să pastram o limită în toate.

Nu este normal, dupa ce el l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul preşedintilor PSD de pe WhatsApp, a spus nişte minciuni, că vrea sa facă PSD mic să i-l dea lui Victor Ponta. Va dati seama cam ce relatii avem? Eu l-am aparat, doamna Olguţa l-a aparat, dpmnul Buzatu l-a aparat, iar el de supărare că am îndrăznit s-a razbunat pe mine venind cu tot felul de aberaţii”, a declarat Firea.


Comentarii

v Fac multa laba cu pozele lui Firea.

12 iunie 2019 7:58

Firea a falimentat Bucurestiu! a nenorocit Bucurestiu , la iarna ve ti beli Pula fara apa calda si caldura!!!

11 iunie 2019 10:56

Victor Nici nu ganditzi ce placere-mi face sa vad Gastile PSD-iste certandu-se ca la gura cortului in vazul lumii....si acum sunt la resursele tzarii...dar cand nu vor mai fi acolo ?...Si "bomboana de pe tort" va fi daca Madam Dancila va fi aleasa Presedinta PSD-ului...un partid ce are in frunte o Analfabeta inseamna ca tot partidul este format din Analfabetzi....

11 iunie 2019 6:50

pupaza lu pandele! tata firea lu pandele isi pune poalele-n cap si...le-arata pupaza!!!

10 iunie 2019 22:39

solo Din fotografie, pentru ca textul despre doua tate n-am avut rabdare sa-l citesc. se poate trage o singura concluzie: la cratita poate ar fi mai bune.

10 iunie 2019 13:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.