Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis adresează tuturor forţelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democraţiei şi a statului de drept.

„Faţă de evoluţiile politice recente din Republica Moldova, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, adresează tuturor forţelor politice din această ţară un apel ferm pentru respectarea democraţiei şi a statului de drept. Stabilitatea Republicii Moldova este esenţială pentru continuarea parcursului european al acestui stat, care s-a angajat să ducă la îndeplinire un amplu proces de reforme, inclusiv în ceea ce priveşte statul de drept şi buna guvernare, în conformitate cu angajamentul său faţă de Uniunea Europeană, în baza Acordului de Asociere”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale

Situație explozivă la Chișinău. Se anunță proteste masive după criza politică fără precedent din Republica Moldova.

Zeci de oameni au instalat corturi în fața mai multor instituții după ce Parlamentul s-a reunit de urgență pentru a alege noua conducere în pofida deciziei Curții constituționale de a fi dizolvat.

Curtea Constituţională l-a suspendat din funcţie, în urmă cu puţin timp, pe preşedintele Igor Dodon.


Comentarii

Lucaci Florentin Asa o sa ajungem si noi

10 iunie 2019 11:58

Oltean Sper ca nu o ia dupa Basescu, interesandu-se mai mult de Moldova decat de Romania. Lasati-i in plata lor pe vecinii de dincolo de Prut !

10 iunie 2019 7:13

Ecce Kurrupt Fac un apel la respectarea democrăcănării peste Prut. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest mesaj electoral. Arianus Uber Alles!

10 iunie 2019 5:38

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD feminizat, cu codiță... Dragnea e frumos!

10 iunie 2019 0:45

v Nu stiu situatia actuala din Basarabia decit din presa, dar unde isi baga "coada" Ghiolbanis pierde increderea situatiei. Cred ca cel mai mare rau pt Romania a fost "alegerea" lui Ghiolbanis si mai mare ar fi "realegerea" lui. Javra Ordinara este mic copil fata de Ghiolbamis. Asta se ia la intrecere cu Iliescu.

9 iunie 2019 23:12

Bai NAZISTULE nu vrei sa te duci tu cu #rezistacii tăi să faci ordine in Moldova? O sa vedeți cum o veți veni cu coada intre picioare.

9 iunie 2019 20:25

Pute Joianis cu porcariile tale ,risti sa arunci si Romania in asa ceva ,asa ca lasa fitilele daca altceva nu esti in stare !!

9 iunie 2019 18:27

FERMULE! Dăduși și tu un cohmunicat ca halea adresate fimeaei hăleiaia, Veorica, să demisioneze. I-ai zbârlit bietei fimei părul pubian de atâta emoșăn, iar acușica cutremurași zidurile Kremlinului cu atăta fermitatâ! Wow, zimbrul teuton din Carpați, nu alta!

9 iunie 2019 17:54

Basescolog Dupa...Constitutie ( ce-o mai fi si asta - nu ?!) sasu-i responsabil cu politica externa ! Drept pt care, asa cum ii e ..."obiceiul", N-A FACUT ABSOLUT NIMIC ! In nicio directie, daca facem abstractie de NENUMARATELE deplasari in strainezia pe banii tarii !!! In rest, sub "inteleapta " sa conducere, Romania NU MAI CONTEAZA in diplomatia regionala, europeana, ori mondiala ! Latvia a luat mai multe voturi pt Cons, de Securitate ONU ca Rhomanica sasalaului ! Cat despre Moldova, treaba-i mai a dracu` ! Aici in afara de un comunicat dat azi, chiar ca n-a facut nimic ! Noroc cu Base`....securistu` ....!!!

9 iunie 2019 16:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.