Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Opera rock "Cruel" de Tibor Molnar, în regia lui Cezar Ghioca, o îmbinare de muzică rock cu muzică clasică şi religioasă, a fost prezentată în premieră mondială, vineri seara, pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureş, în cadrul celei de a III-a ediţii a Festivalului Regal de Operă "Virginia Zeani", spectatorii fiind entuziasmaţi de modul în care aceste stiluri muzicale complet diferite au putut fi puse împreună.

"Cu toate că povestea are accente mai mult decât dramatice, aş putea spune că merge puţin spre tragism, mesajul este foarte pozitiv. Spune că viaţa trebuie trăită până la capăt. Îndemnul final este 'a fost atât de frumos pentru mine şi pentru tine, mă bucur să fac parte din viaţă şi din vise' şi 'este suficient spaţiu pentru toată lumea să trăiască în viitor'", a afirmat regizorul spectacolului, Cezar Ghioca.

Surpriza publicului a fost cu atât mai mare cu cât a aflat că cel care a compus piesa este Tibor Molnar, unul dintre componenţii celebrului Cvartet Tiberius, format din patru membri ai Filarmonicii de Stat din Târgu Mureş, cel care a cochetat un timp şi cu stilul rock, alături de câţiva prieteni de-ai săi.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.