Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

TVR deschide înscrierile pentru concursul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019. Evenimentul va avea loc în a doua parte a lunii august, spectacolele urmând să se desfăşoare pe parcursul a trei seri.

Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 6 iulie a.c., pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs.

La finalul perioadei de înscrieri, juriul selecţiei va decide artiştii care vor intra în competiţie. Dintre aceştia, doar 12 concurenţi rămân în concurs şi vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele patru premii ale Festivalului, în valoare totală de 55 de mii de euro, sau unul dintre premiile speciale.

În 2018, televiziunea publică a reluat organizarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur după o întrerupere de nouă ani, reunind pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov nume importante ale industriei muzicale din România şi din străinătate.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Integral pe Curierul National