Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sfirșit, s-a găsit cineva care să-i spună că referendumul anunțat pentru următoarea etapă este o prostie. Că poate să-l facă la Sibiu sau la Rășinari, dar că împingerea României din referendum în referendum este o exagerare, o prostie, un abuz, un mod de a ține populația într-o priză politică vecină cu isteria națională. Asta i-au spus-o cei de la ALDE, care s-au dus la consultări nu ca să dea din cap ca Ludovic Orban (el ar fi de acord sa reducă PNL-ul doar la el și la Rareș Bogdan).

Așa se și explică de ce între președinte si Varujan Vosganian din delegația ALDE s-a încins un dialog ca într-un schimb de bîte și bolovani. La sfîrșit, Scrîșnilă i-a spus că nu mai vorbește niciodata cu el. De ce? Pentru că liberalii de la ALDE i-au spus-o verde-n față că noua lui boală cu referendumurile care să înflăcăreze populația (mamă, ce mai tehnici are SRI-ul pe Facebook) este o aberație antidemocratică.

Adevărul e că președintele Scrîșnilă a dat în boala consultărilor. S-a prins cum funcționează șmecheria, știe unde să comande întoarcerea arcului și românii sar și din pantofi ca să apere țara de comuniști, de ruși și de corupți. Asta este un fel de diversiune de dictator prost. Dictatorii deștepți se ocupă de dezvoltarea țării lor, cei proști de distracție și de orchestrarea populației pe cîte o temă. Așa este cu România. Suntem deja în paradis. Nu ne mai împiedică de ajuns în rai decît legislația și corupția!

Integral pe CotidianulComentarii

Sursa de kkat! Cotidianul turnatorului Nistorescu Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?. ( Buduca si Cristoiu il stiu bine pe acest TURNATOR) Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

6 iunie 2019 14:44

Grigore Hai că am început să-i facem pe ALDE-iști eroi....Ei ^luzerii de luzeri^....cei ce au fost rejectați de votul romănilor la alegerile eurtoparlamentare din 26 Mai își dau aere de mari Războinici....cînd nu fac nici cît o ceapă degerată....Și alde Nistoreștii de la Cotidianul se mai uită în gura lor....Am luat-o iar razna ca popor de ne mai uităm în gura ăstora....Niște ^neica nimeni^...și ALDE-iștii și Nistoreștii....

6 iunie 2019 13:00

Ion Ziaristii au si rolul de a face educatie, tu jegule traiesti in Romania si il faci pe Presedinte scrasnila? Ce sa invete tineretul de la tine slugoiule ?

5 iunie 2019 21:42

Nic Ce persoana ai fost si........ce slugoi(santajat ?) ai ajuns . Imbatranesti urat nistorescule !

5 iunie 2019 20:03

XYZ Tampitul sluga jegoasa Ivanescu, latra prin gard, de tampit si infometat ce este !

5 iunie 2019 20:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.