Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sfirșit, s-a găsit cineva care să-i spună că referendumul anunțat pentru următoarea etapă este o prostie. Că poate să-l facă la Sibiu sau la Rășinari, dar că împingerea României din referendum în referendum este o exagerare, o prostie, un abuz, un mod de a ține populația într-o priză politică vecină cu isteria națională. Asta i-au spus-o cei de la ALDE, care s-au dus la consultări nu ca să dea din cap ca Ludovic Orban (el ar fi de acord sa reducă PNL-ul doar la el și la Rareș Bogdan).

Așa se și explică de ce între președinte si Varujan Vosganian din delegația ALDE s-a încins un dialog ca într-un schimb de bîte și bolovani. La sfîrșit, Scrîșnilă i-a spus că nu mai vorbește niciodata cu el. De ce? Pentru că liberalii de la ALDE i-au spus-o verde-n față că noua lui boală cu referendumurile care să înflăcăreze populația (mamă, ce mai tehnici are SRI-ul pe Facebook) este o aberație antidemocratică.

Adevărul e că președintele Scrîșnilă a dat în boala consultărilor. S-a prins cum funcționează șmecheria, știe unde să comande întoarcerea arcului și românii sar și din pantofi ca să apere țara de comuniști, de ruși și de corupți. Asta este un fel de diversiune de dictator prost. Dictatorii deștepți se ocupă de dezvoltarea țării lor, cei proști de distracție și de orchestrarea populației pe cîte o temă. Așa este cu România. Suntem deja în paradis. Nu ne mai împiedică de ajuns în rai decît legislația și corupția!

Integral pe Cotidianul