Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Năstase, fost premier şi fost lider al PSD, lansează un apel pentru reformarea partidului în numele unui comitet de iniţiativă recent înfiinţat. Scrisoarea identifică patru crize pe care le traversează PSD, de identitate, de management, de resurse umane şi comunicaţională, care au dus la rezultatul dezastruos de la alegerile parlamentare şi la izolarea partidului în plan european.

Se poate discuta mult despre acest eşec, cel mai mare cu care s-a confruntat partidul în istoria de 30 de ani de după Revoluţie. Dar problema esenţială pentru acest partid nu este eşecul electoral. PSD a mai pierdut alegeri şi a mai plecat de la guvernare. Problema este dacă PSD mai poate fi reformat sau măcar dacă merită efortul să se încerce o reformare a partidului. De ce? Pentru că, dincolo de cele patru crize, PSD se confruntă cu o catastrofală lipsă de înţelegere a societăţii şi a rolului pe care l-ar mai avea în politica românească.

Integral pe AdevărulComentarii

PSD Mincinos si ipocrit PSD, după ce a încercat să boicoteze referendumul, acum încearcă să boicoteze implementarea referendumului. Se vede că PSD nu a înţeles încă lecţia dată la aceste alegeri, încă nu a înţeles că poporul este suveran şi, dacă a votat acest lucru, trebuie pus în practică.

7 iunie 2019 23:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.