Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nebună mai poate fi politica românească! Mai ieri-alaltăieri, Călin Popescu Tăriceanu era la un pas să fie arestat la Brașov pentru acuzația de mărturie mincinoasă. După achitare, a devenit unul dintre cei mai bine poziționați posibili candidați la președinția Românei. O susținere din partea Alianței PSD-ALDE l-ar fi dus în fotoliul de președinte. Între timp, PSD-ul a ieșit de sub influența lui Liviu Dragnea. A dispărut și posibilitatea sprijinului PSD pentru Tăriceanu. Dosarul Microsoft, scos de austrieci din sertare după 10 ani, a clătinat mult dorința lui Călin Popescu Tăriceanu de a candida. Nu a spus-o dar s-a simțit. S-au rărit atacurile sale la binom și la SRI.

Luni, s-a tranșat avizul Senatului pentru trimiterea sa în judecată. Președintele Senatului s-a apărat, dar argumentele sale logice (lipsa de probe directe, lipsa de martori, etc) nu au fost preluate decît ici și colo. Mi se pare corect să reproduc măcar o parte dintre acestea.
”Procurorii trebuie să ne dovedească vinovăția. Nu e nevoie de 18.000 de pagini ca să înțelegi că un grup de băieți deștepți dintr-o companie austriacă și-au jumulit cinci ani propria companie. DNA a luat dosarul și a decapat ce i-a convenit, lăsând restul în așteptare pentru oportunitate politică. Cei acuzați de parchetul austriac au devenit martori și așa s-a născut acest dosar. După 7 ani de la sesizarea parchetului austriac, DNA îi cheamă pe cei care trebuiau să fie la pușcărie și le dă direcția: hai pe Tăriceanu. Acest dosar are 18.000 de pagini, dar nu pentru că e plin de dovezi. Este un fel de talmeș-balmeș fără cuprins și fără nicio logică.

Integral pe CotidianulComentarii

Sursa de kkat! Cotidianul turnatorului Nistorescu Cornel Nistorescu, unul dintre cei mai cunoscurti ziaristi de dupa Revolutie, conduce in prezent ziarul Cotidianul, in paginile caruia scrie in fiecare zi articole impotriva partidelor de opozitie si mai ales impotriva presedintelui Roamaniei. Iata ce spune fosta sotie (UNA dintre multele lui sotii) despre artcolele lui, in special despre cel intatitulat “Mizerabil, domnule presedinte. Mizerabil!”: “De când ne-am despărţit, n-am rostit nici măcar un cuvânt defavorabil la adresa fostului meu soţ, nici el la adresa mea...Ni s-a părut amândurora de prost gust să o facem, într-un spaţiu în care toată lumea îşi spală rufele în piaţa publică, dar, mai ales, nu am avut ce vorbe rele spune unul despre celălalt. Ne-am despărţit amiabil şi am păstrat legătura. O fac acum, contre coeur şi cu mare tristeţe. Pentru prima şi ultima oară! Dacă n-aş fi divorţat acum 17 ani de Cornel Nistorescu, aş fi divorţat acum! Mi-e ruşine pentru el! Mizerabil, Cornel! Mi-ze-ra-bil!”, a scris Monica

4 iunie 2019 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.