Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dăncilă aplică mai departe învăţăturile partidului: „una vorbim, alta fumăm“! Deşi a văzut că lui Dragnea nu i-a mers operaţiunea de „aburire“ a electoratului, continuă pe acelaşi drum care a dus PSD în prăpastia de la alegerile europarlamentare. În plus, rezultatele de la referendum ne spun că populaţia nu agreează imixtiunea politicului în justiţie, ori exact asta a făcut PSD cu ocazia votului privind imunitatea lui Tăriceanu.

Remus Borza, recent numit consilier al premierului Dăncilă, lămureşte lucrurile: „A trebuit să vină Dăncilă în Parlament, să-i dea asigurări lui Tăriceanu că în Plenul Senatului se va respinge cererea DNA“. Aşadar a fost o decizie la nivel înalt, la nivelul preşedintelui PSD şi al premierului. Iar senatorii PSD, disciplinaţi, au executat ordinele şefilor, cum au făcut întotdeauna.

Integral pe Adevărul