Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În zilele noastre, un cuplu cu expunere publică nu îşi termină existenţa atunci când relația conjugală se încheie. Unul dintre motive este pragmatic: separarea afectează afacerea.

"Vrem să-i facem pe oameni conștienți de o evoluţie în viețile noastre” - așa a început declarația comună emisă pe 9 ianuarie de Jeff Bezos, directorul executiv al Amazonului, și de soția sa, MacKenzie Bezos, anunțând astfel dizolvarea unei căsătorii de 25 de ani.

Ceva s-a remarcat în declarația celor doi, postată pe contul lui Jeff Bezos: cuplul dorea cu orice preţ ca toți să știe că ei rămân ­prieteni.

“După o lungă perioadă de explorare iubitoare și de se­parare, am decis să divorțăm și să ne continuăm viața comună ca prieteni”, se arată în declarație, apoi cei doi continuă: “Am avut o viață atât de grozavă, ca un cuplu căsătorit, și vedem pentru noi și un viitor minunat, ca părinți, prieteni, parteneri în proiecte și ca indivizi care urmăresc noi explorări și aventuri”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.