Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu sunt adeptul profețiilor. Mi se par un produs ieftin, un fel de momeală pentru naivi. De aceea, m-am ferit să le fac. De aceea, mi s-a părut normal să-i dau o șansă Vioricăi Dăncilă. Toți avem dreptul la o șansă. Cu atît mai mult în politică. Din păcate, primele reacții ale Vioricăi Dăncilă, în loc să ne arate un om liber, cu idei, gata să arate ce poate, ne-a arătat un om care s-a retras rapid la personajele, mijloacele și criteriile mai vechi ale PSD.

Recuperarea personajelor pierdute este ca o întoarcere la vechile atele pentru un invalid. Propunerea lui Ciolacu (și alegerea lui în funcția de președinte al Camerei Deputaților) ne arată o Viorica Dăncilă captivă a mentalității PSD. Marcel Ciolacu e un trăgător de sfori de generație mai nouă. Absolvent de Ecologică, el s-a specializat în Administrație publică locală. Adică în nimic.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.