Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca să vezi cât de repede se confirmă lucrurile simple/logice. Liderul liberal, Ludovic Orban, îşi ia, deja, castane politice din toate părţile.

Şi de la USR, combinat cu PLUS, şi de la Pro România, combinat cu PSD, ba, chiar şi de la preşedinte, combinat la Cotroceni. Dacă în dreptul Puterii se desfăşoară, începând de duminică, jocul de societate bulversată, „Cine nu prinde scaun liber dispare din partid”, în dreptul Opoziţiei se organizează întrecerea „Ciupeşte-mă să mă asiguri că sunt treaz”.

Ludovic Orban, „premierul desemnat” cum s-ar spune, apare zilnic şi ne asigură că el şi cu PNL vor să preia, dacă se poate, de mâine, guvernarea. Că mesajul electoratului e clar, că nu mai încape discuţie, că e o prostie şi o lipsă de respect ca Dăncilă şi compania să se cramponeze de putere, de vreme ce votul publicului a fost de peste 50 la sută în favoarea Opoziţiei, iar ea, Opoziţia, trebuie să se conformeze, şi să preia frâiele guvernării.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.