Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nici nu s-au uscat pupăturile… N-ar fi prima oară când bacanalele politice dâmboviţene depăşesc iscusinţa de a le turna în cuvinte. Dâmboviţeii politici, cu 24 de ore în urmă, încă mai pupau curul, care începuse să ţâţâie, al Celui mai Iubit Fiu al Poporului PSD.

A fost de-ajuns să-l vadă bine poprit, ca să dezlănţuie marea lepădare. Nu l-au iubit niciodată, l-au urât sincer. Nu ei i-au ridicat osanale, nu ei l-au ales şi reales, fără contracandidat, cu aplauze frenetice, în congrese. Nu ei, ordonanţele, i-au susţinut Ordonanţele. Până şi cei mai timizi, au izbutit, totuşi, să articuleze fraze memorabile: ”Nu vrem răzbunare, dar vrem să se facă dreptate”.

Integral pe GândulComentarii

Ecce Cur Rupt, găozar plătit si sodomizat de Șerban Nicolae O vreau în arianys. Acum!

30 mai 2019 14:06

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Dragnea-Căcat de Mare Lider Patriot....Să ajungă conaționalii tăi să desfunde sticle de șampanie să cinstească între ei că tu, PATRIOTUL PATRI-HOȚILOR PSD-iști te-ai îmbrăcat in Zeghe...E de rîsul curcilor !....și ca să se parieze condamnarea ta ca la Unibet sau Betamo....este cel mai jignitor posibil !....Să-ți agățe de mașina poliției la Rahova hîrtie igienică să te ștergi la gură de atîta căcat mîncat....ar trebui să vadă fiecare politruc și baron PSD-ist și să învețe ceva din asta....și să mai înțeleagă asta și Ziariștii, Deontologii, Sociologii și alți Gargaragii plătiți regește din Subvenția PSD-istă jumulită de la buget de Dragnea și ai lui....ce bocesc seară de seară în televiziunile arondate PSD-iste după ce Dragnea a fost arestat ....(au creat Mutanți de Oameni aceste televiziuni....mă uitam aseară la Antena 3 cum blama Ciuvică ProTV-ul, posturile de radio de muzică și pe ^actorașii^ de au chemat lumea la vot înainte....de parcă este trădare să mobilizezi poporul la vot și nu o obligație morală.

29 mai 2019 15:50

solo Mai vreti sa va fiu PRESEDINTE? DA!!!!!!!!!!! URAAAAAAA!!!!!!!!!! _Si acum ce mai vreti, dragi pizdei? -Ura, asta vrem, ura. Pana puteam fura cu tine tot aia voiam, numai pentru opozitie.

29 mai 2019 15:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.