Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ciprian Șulea, fost profesor de științe umane, dar și fost ziarist, a scris, astăzi, într-o postare pe Facebook, că „diaspora nu trebuie să voteze și că nu e posibil ca alegerile unui stat să depindă de un segment atît de mare de populație care trăiește în afara statului”.

Mai jos redăm postarea integrală scrisă de Ciprian Șulea:

”Am stat 10 ore la coadă şi am plecat plîngînd" - cît de delirantă poate fi ideea ta despre votul şi rolul tău în istorie, în schimbarea societăţii şi salvarea ţării ca să faci aşa ceva? asta e practic la nivel de Mihai Viteazu care uneşte ţara sau Ştefan cel Mare care ne apără de turci. diaspora nu trebuie să voteze, e simplu. nu că ar fi fost decisiv la alegerile ăstea, dar a fost la altele şi poate fi din nou în viitor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Emigrantul Acest Sulea este chiar profesor? Poate unii dintre elevii lui lucreaza in strainatate, ce gandesc ei cand, citesc ce scrie asa un sclerozat? Cat timp ai cetatenia unei tari, egal unde traiesti, ai dreptul la vot !!!

27 mai 2019 15:49

Marius Acești dinozauri că Melescanu, Vasilescu PNTcd și profesorul asta trebuie sa dispară. Nu poți ține un popor întreg in bătaie de joc doar că nu vrei tu sa pleci.

27 mai 2019 14:54

transylvaniawolf explicatii acestui profesor de de științe umane,ca dreptul la vot este garanta in Charta Natiunilor Unite.Si va rog sa nu mai publicati asa pareri despre dreptul la vot a unor "profesori",care habar nu au pe ce lume traiesc

27 mai 2019 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.