Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general PSD Codrin Ştefănescu l-a ironizat, luni, pe primarul Sectorului 3 al Capitalei Robert Negoiţă, după ce acesta s-a declarat surprins plăcut de rezultatul alegerilor, precizând că astfel de "obraznici mici" nu trebuie luaţi în seamă pentru că nu au nicio legătură cu partidul.

"Să nu luaţi în seamă obraznici mici de genul acesta pentru că nu au nicio legătură cu partidul. Noi în momentul de faţă trebuie să fim foarte uniţi, să găsim soluţii, am înţeles mesajul pe care electoratul l-a transmis, toată lumea în partid cere analize serioase în fiecare judeţ să vedem unde s-a greşit pentru că sunt organizaţii care au obţinut peste 47% şi organizaţii ca a domnului Robert Negoiţă, care luat 16%. Evident că acum toţi cei din partid aşteaptă o întâlnire. Boi suntem încă la sediu pentru că avem foarte multe probleme în aceste ore, sunt contestaţii, sunt întâlnirea cu avocaţii, BEC-ul încă nu s-a exprimat cu rezultatul final care este şi rezultatul legal. Lucrurile sunt destul de clare. Ştim că ne aflăm pe poziţia doi", a declarat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Integral pe GândulComentarii

transylvaniawolf si cine sa faca aceste analize serioase?TU MA CHELULE? Nici macar un logaritm ori o functie nu poti sa rezolva-ti,ca ave-ti putina scoala.Diplomele de absolveti le-ati cumparat!!!

27 mai 2019 14:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.