Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, declară că Alianţa 2020 nu va intra la guvernare dacă Guvernul Dăncilă va fi demis de Parlament printr-o moţiune de cenzură, ci va susţine noul Cabinet în funcţie de programul politic al acestuia.

Dacian Cioloş a declarat duminică seara, la TVR1, că Alianţa 2020 va susţine o moţiune de cenzură în Parlament, urmând ca obiectivul guvernului care s-ar instala să fie organizarea alegerilor prezidenţiale şi apoi alegeri parlamentare anticipate.

Invitat la ediţia specială a emisiunii România 9, analistul politic Ion Cristoiu l-a întrebat pe Dacian Cioloş dacă e de acord ca USR să participe la formarea unui nou guvern, care va gestiona prezidenţialele şi apoi va declanşa alegeri parlamentare anticipate.

“Colegii de la USR au declarat că vor susţine o moţiune de cenzură care să trimită acasă guvernul Dăncilă, iar apoi poziţionarea pentru a susţine un nou guvern va depinde de programul politic. Nu am înţeles de la colegii de la USR că intenţionează să intre la guvernare, dar ar putea susţine un nou guvern în condiţiile în care programul politic ar include obiective pe care le avem şi noi fixate pentru Alianţa 2020 USR-PLUS.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.