Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De ce în țara IT-iștilor nu avem un soft pentru votul online? De ce nu închiriază statul român sistemele de vot online din țările unde sute de mii de români muncesc pentru ca fiecare cetățean să-și poată exercita dreptul la vot?

Pentru că se știe că diaspora votează tradițional împotriva PSD și ALDE care colcăie de infractori? De ce analfabeta Dăncilă nu a stabilit ca votul să se desfășoare în două zile așa cum a făcut la referendumul pentru familie, rămas nevalidat?

De ce nu face statul român mai multe secții de vot în marile capitale europene unde auzi românește pe unde te învârți iar angajații ambasadelor noastre nu pot să nu observe acest lucru?


Aflat la New York, ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a făcut ieri turul televiziunilor pentru a explica de ce „pulimea”, apelativ lansat de Oprescu și folosit de pesediști despre românii care nu-i votează, nu a putut vota din nou în străinătate.
Meleșcanu a explicat senin că el nu e vinovat pentru că a „făcut tot ce a fost posibil pentru românii din străinătate ca să-și exprime preferințele. Participarea foarte mare a contrazis toate evaluările pe care le-am avut.” Dacă evaluările sunt făcute de proști sau ticăloși, bineînțeles că sunt proaste.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.