Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un seism cu magnitudinea 8 a lovit duminică, în zori, o regiune a pădurii amazoniene, soldându-se un mort şi cel puţin 26 de răniţi în Peru şi Ecuador şi semănând panică la Lima unde numeroşi locuitori au ieşit stradă în plină noapte, informează AFP.

Cutremurul a avut loc la ora locală 02:41 (07:41 GMT), la aproximativ 70 de kilometri sud-est de Lagunas, un oraş de 12.000 de locuitori din nordul statului Peru, iar magnitudinea sa a fost evaluată la 8 atât de către Institutul de geofizică din Peru (IGP) cât şi de omologul său american, USGS.

"Ne-a fost semnalată moartea unei persoane ca urmare a căderii unei stânci pe casa sa", în districtul Huarango din nordul statului Peru, a declarat coordonatorul Apărării Civile Ricardo Seijas pentru postul de radio RPP.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 26-05-2019. 5 DIOS; 2+6+1+9=18 JESUS CRISTO; 1+9-2+6=14 MARIA; 2x6=12 ELIAS TISBITA numerele literelor si laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta cutremurului puternic de duminica in statele Peru si Ecuador. Ziaristii sunt obligati sa introduca aceste calcule matematice ceresti in articolele de care apartin.

27 mai 2019 21:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.