Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări de la referendumul pe justiţie de duminică, voturile nevalide reprezentând puţin peste 5%, conform rezultatelor provizorii.
La prima întrebare de la referendum - "„Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?” - după numărarea voturilor din 18.653 secţii din ţară, din cele 7.493.362 de voturi numărate, 80.9% dintre alegători au răspuns "Da", 13.8% au răspuns "Nu", iar 5.3% eu reprezentat voturi nevalide.
Cea de a doua întrebare la referendum a fost: „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”. În acest caz, din cele 7.502.228 voturi numărate, 81.1% au fost "Da", 13.5% au fost "Nu", iar 5,3 % nu au fost valide. Pentru DA au fost exprimate peste 6 milioane de voturi, pentru NU puţin peste un milion, iar voturi anulate sunt aproximtiv 400.000.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Aproape 91,666 procente au răspuns DA la întrebucerile lui Klaussfinkter Wurst Johannis, fix ca la referendumul pentru familie dar invers... feliile de cozonac cu rahat evident poți să le înbuci cum îți place și nu ecce obligatoriu să fie taiate din capete diferite. Masa a fost un success, fomiștii de pretutindeni nu a stat acasă de data asta.

27 mai 2019 9:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.