Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alegătorii moldoveni care au cetăţenie română şi locuiesc în Republica Moldova continuă să stea la cozi duminică pentru a-şi exercita dreptul de vot în alegerile pentru Parlamentul European, informează media de peste Prut.

Peste 30.000 de moldoveni cu cetăţenie română se prezentaseră la vot în Republica Moldova până la ora 19:00. Cei mai mulţi alegători s-au prezentat la secţiile de votare din Chişinău, Ialoveni şi Orhei. Cei mai puţini alegători s-au prezentat la secţia de vot din satul Carabetovca, raionul Basarabeasca.

Secţiile de votare pentru alegerile în Parlamentul European şi referendumul din România, deschise de către Bucureşti cu această ocazie, au continuat să fie supraaglomerate şi în cursul după-amiezii. La Chişinău, sute de oameni stăteau la rând după ora 16:00 la mai multe secţii de votare, informează postul de radio Europa Liberă.

Integral pe România LiberăComentarii

MANDRU CA SUNT ROMAN! Felicitari pentru toti ROMANII din DIASPORA. Sunt MANDRU de voi. Voi sunteti cei care reprezentati adevarata ROMANIE. Ma gandesc si ma rog pentru VOI.

26 mai 2019 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.