Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Continuă scandalul cu votul în diaspora. Deși în urmă cu cinci ani au existat foarte multe plângeri referitor la cozile interminabile și la faptul că mulți cetățeni nu și-au putut exercita dreptul constituțional, nu s-a schimbat absolut nimic. Astfel s-a cerut prelungirea programului de vot. Doar că surse din Guvern spun că acest lucru nu se va întâmpla.

„Dacă legea spune că programul este stabilit, Guvernul nu poate da o OUG. Doar BEC poate stabili acest lucru, pentru Guvernul se ocupă doar de organizarea cadrului legal de la început. Nu pot fi schimbate regulile în timpul jocului. De vreme ce unele secții de votare au fost închise, atunci Guvernul nu poate prelungi programul. În ziua votului singurul care poate decide este BEC. Guvernul face cadrul general al desfășurării alegerilor”, au explicat sursele pentru MEDIAFAX.

Integral pe CapitalComentarii

MANDRU CA SUNT ROMAN! Felicitari pentru toti ROMANII din DIASPORA. Sunt MANDRU de voi. Voi sunteti cei care reprezentati adevarata ROMANIE. Ma gandesc si ma rog pentru VOI. Nu-i mai putin adevarat ca ma gandesc si la jeguri de oameni ( n-am caractere mai mici) de teapa celui de mai jos. Ma gandesc ca daca exista un DUMNEZEU sigur o sa-l BATA. Nemernicul, comunist inversunat, fara niciun DUMNEZEU se batea cu caramida in piept ( de ce nu si-n cap) la REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE. Nemernicul, un ateist convins, un poponar un individ bolnav psihic posteaza zilnic de nenumarate ori ca : Kuminicaturile Gemene, Ecce Kurrpt, a lu'pigus, si ma-sa, care n-are nicio vina c-a facut o asemenea creatura, mai stie cate nume si-a luat.

26 mai 2019 20:33

Ecce Kurrupt Bine dar românilor altfel care au ștampilat cu buzele bucile lui Konchita Wurst și mai stau pe trotuar pentru susținere sau din alte motive oare BEC nu le mai poate da dreptul de a vota încă o dată? Ăștia probabil sunt singurii care pun ștampila corekt în careul 'DA' și produc voturi valide și pentru întrebucerile lui Klaussfinkter Wurst Johannis...

26 mai 2019 19:33

Muie Dancila! Maimuta dracu! Muie CIUMA BOLSEVICA,Muie PSD!

26 mai 2019 19:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.