Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Îngrijorare la sediul PSD din Băneasa, unde nu se află liderul partidului, Liviu Dragnea, care, potrivit programului său oficial, ar trebui să meargă să voteze la ora 19. Au venit la sediu consultanții israelieni ai PSD, consilierii lui Liviu Dragnea, Lia Olguta Vasilescu si șeful de campanie, Mihai Drăghici.

Faptul că referendumul convocat de Klaus Iohannis pe teme de justiție și boicotat de PSD a îndeplinit deja pragul necesar validării îi face pe social-democrati să fie foarte supărați, pentru că strategia lor a fost să își țină electoratul acasă, să nu voteze la referendum, dar, pe cifrele vehiculate la această oră, se pare că această strategie i-a costat, existând pentru ei riscul să nu atingă 30 de procente la vot.

Integral pe Digi24Comentarii

Bogdan Dumitrescu Imi pare foarte rau de R. Mazare... ultima lui speranta era Dragnea, sa mai poata scapa cu o condamnare mai scurta si mai dulce. Acum cred ca baietzii tatuați il asteapta cu borcanelul cu vaselina si pe el si pe Dragnea!

27 mai 2019 18:34

Klaus Krautheimer von Hellvig Proști sunt românii! Ce și care consultanță israeliană?! Asta-i vrăjeala pt. prostanaci. V-a intrat in cap ca aștia-s mai deștepți decât alții... sunt doar niște bandiți șmecheri!

27 mai 2019 18:30

Teicansorinmi Ecce Kurrupt ai reinviat imbecilule ? M-am bucurat o clipa, am crezut ca ai crapat si nu o sa-ti mai citesc elucubratiile scornite de creierul tau bolnav, da uite ca n-am avut noroc ! Totusi sper ca in urmatoarele zile sa aud ca ai dat coltul ! Pentru ocazia asta am pus deja sampania la rece !

27 mai 2019 16:13

Kuminecăturile Gemene Adevărul ecce că specimenele Homo Superior a câștigat Eurovizionul din nou. Cântecul lor ecce unul dureros de trist intitulat "Addicktion" dar asta contează mai puțin. Bukuria profundă pe care trofeul eurovizionar o aduce ecce precum un unguent miraculos care vindecă sfinkterul, pardon sufletul, și nu ecce doar un remediu temporar pentru fisurile cu pricina...

27 mai 2019 7:30

zustinem pizideu! s-a dat la stiri ca au sositara la sediul pizideului din baneasa consiglierii israelieni. se fabrica una bucata kibutz in cisiordania pentru zdragnea? bibisor il ia sub aripioara?

26 mai 2019 19:24

Ecce Kurrupt Muie PZDacilor!

26 mai 2019 19:05

MANDRU CA SUNT ROMAN! Acesta era sloganul care l-a insotit pe Victor Ponta in alegerile din 2012. El nu prea avea de ce sa fie mandru. Eu, da! ROMANII din PRIBEGIE iubesc tara lor. Stau la vot ! Stau la cozi de ore intregi! De ce? Ca sa scape tara, ROMANIA, de urmasii comunistilor care acum il au in frunte pe pruncul Militianului din GRATIA, pe numele lui Liviu DRACnea.

26 mai 2019 18:52

MUIE CIUMA BOLSEVICA! DE MAINE LA PUSCARIE NENOROCITILOR!!!

26 mai 2019 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.