Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La Biroul Electoral Central va începe o ședință, unde se discută dacă votul va fi sau nu prelungit după ora 21:00. Mai multe partide au cerut acest lucru, ca urmare a cozilor care există la secţiile de votare, atât în ţară, cât şi în străinătate. Potrivit informațiilor de la B.E.C, la ora 19:00 se va decide dacă va fi programul va fi prelungit sau nu, în Diaspora. În țară, se ia în calcul și varianta de prelungire a votului și se va decide în cadrul ședinței de la ora 19:00, dacă secțiile de votare vor continua să fie deschise pentru români.


Comentarii

Ce prosteala, mai ales pt cei din diaspora! Sa stea ore intregi, la cozi de sute de metri, in loc sa implementeze un soft in baza caruia sa poti vota electronic, in baza CNP-ului fiecaruia. In felul asta ar lua cateva secunde sa votezi, ca si cum ai face o plata online securizata. Mai mult, cheltuielile aferente alegerilor ar scadea simtitor (softul ar putea face validarea si distributia automata a voturilor pe partide/candidati, nun ar mai fi nevoie de sectii de votare traditionale, cu toata aparatura, personal, efective de politie sau jandarmi, etc. Deci s-ar castiga si timp, si bani.

27 mai 2019 11:07

Zamfir Gheorghe Trebuie schimbată legea: să se voteze în 2 zile sau să se prelungească ora de inchidere a urnelor mai ales în diaspora!!!

26 mai 2019 21:23

Pute Sa tina votul toata saptamana !!!Numai la noi nu ajunge timpul ,deja cred ca asta e o stratagema mai ales cu diaspora sa se mai poata face ceva manevre.Ori cum succesuri!!

26 mai 2019 18:30

Ana Ministrul de externe,deputații pentru diaspora trebuiesc cercetați penal. Nu este pentru prima dată când se îngrădește dreptul la vot. Daca este lege apoi sa se aplice.

26 mai 2019 18:07

MANDRU CA SUNT ROMAN! Mergeti la vot! Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru! Luati exemplul ROMANILOR PLECATI IN PRIBEGIE! Ei va arata ca tin la tara lor, la ROMANIA!

26 mai 2019 17:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.