Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 1000 de persoane așteaptă să voteze în jurul orei 11.30 la consulatul României de la Munchen, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre votanți. ”S-au mobilizat foarte mulți oameni, oameni simpli, este incredibil”, a mai precizat sursa citată. Germania este pe locul trei la migrația internă în UE ca destinație preferată de români, după Italia și Spania. În Germania trăiesc peste 600.000 de români.

Integral pe G4media.roComentarii

MANDRU CA SUNT ROMAN! Felicitari pentru toti ROMANII din DIASPORA. Sunt MANDRU de voi. Voi sunteti cei care reprezentati adevarata ROMANIE. Ma gandesc si ma rog pentru VOI. Nu-i mai putin adevarat ca ma gandesc si la jeguri de oameni ( n-am caractere mai mici) de teapa celui de mai jos. Ma gandesc ca daca exista un DUMNEZEU sigur o sa-l BATA. Nemernicul, comunist inversunat, fara niciun DUMNEZEU se batea cu caramida in piept ( de ce nu si-n cap) la REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE. Nemernicul, un ateist convins, un poponar un individ bolnav psihic posteaza zilnic de nenumarate ori ca : Kuminicaturile Gemene, Ecce Kurrpt, a lu'pigus, si ma-sa, care n-are nicio vina c-a facut o asemenea creatura, mai stie cate nume si-a luat.

26 mai 2019 20:37

Marius Postaci PSD rag din răsputeri. Azi dam cu penalii de pământ.

26 mai 2019 13:13

Kuminecăturile Gemene Impresionant. Cei o mie de eurovizionari din Munchen ecce aliniați drepți cu mâna pe portofel și scandează: "Dragă române altfel nu uita, Das Wurst ist Wunderbar!"

26 mai 2019 12:08

livia 1000 de nazsito/securisti din Romania sunt la Munchen? Si ne mai miram de actele terorist#rezist/iohannis din tarile Uniunii Europe.

26 mai 2019 12:00

DA, DA, DA..........DA)))))))))))))))))))))))))))) Mergem la vot! Super atitudine cetateneasca de Roman RESPONSABIL! Speram ca si cei de aca a sa le urmeze exemplu si cu mic cu mare sa iasa sa voteze: DA. Nu mai vrem sa fim condusi de HOTI si condamnati penali!

26 mai 2019 12:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.