Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat surprins de aglomeraţia de la secţia de votare şi a afirmat că este un semn bun că românii dau dovadă de spirit civic

Integral pe Cotidianul



Comentarii

pop Si basinosul asta a ajuns la gunoi.

27 mai 2019 7:28

NU MAI VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI SI CONDAMNATI PENALI! Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale. Nu stiu daca mai avem asa o sansa sa OPRIM tavalugul PSD care de-abia asteapta ca acest referendum sa nu treaca ca sa dea drumul LEGILOR PENALE! Culca tara si democratia la pamant PSDracnea, tariceanu, nicolicea, ciordache, codrin stefanescu, radulescu mitraliera PSDracnea samd..! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

26 mai 2019 11:21

PSD Mincinos si ipocrit PSD-ALDE nu mai pot invoca legitimitatea alegerilor cat timp nimic din ceea ce au promis nu pun in practica, in timp ce singura lor preocupare este sa distruga Justitia, ceea ce nu au spus in campanie, deci nu a fost mandatat de electorat. Grupul de penali care conduce Romania va incerca sa demonizeze Europa si sa ne indeparteze de ea. Ajutat de instrumentele sale de propaganda DCNEWS, antenna 3 Romania Tv,,etc, va minti si va manipula, asa cum a manipulat in privinta acordului primit de Tudorel Toader de la Comisia de la Venetia in privinta OUG 92. Indiferent ce vor inventa, indiferent ce vor toca, adevarul este ca Parlamentul European, Comisia Europeana, UE in ansamblul sau si Comisia de la Venetia pun la colt Guvernul Romaniei pentru a proteja Romania de actiunile ticaloase ale acestuia. Nu Romania este vizata, ci cei care o conduc.

26 mai 2019 11:20

Kuminecăturile Gemene Copleșit de spiritul civic care s-a pogorât asupra secției de vot, Inamicul Public nr 2 a luat loc pe un scăunel de la masa rotundă amplasată în centrul secției și a răspuns și la întrebucerile lui Klaussfinkter Wurst Johannis: Înbuci prima felie? DA. Înbuci și felia mai groasă? DA.

26 mai 2019 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.