Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Veniți la vot, dragi români, veniți la vot, că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați! Astăzi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lumg. Este începutul unei serii de alegeri și astăzi puteți să începeți să schimbați România”, a declarat președintele Klaus Iohannis, după ce a votat atât pentru alegerile euroaprlamentare cât și pentru referendumul pe justiție.


Comentarii

v Din pacate multi Romani il apreciaza pe Ghiolbanis cu toate tarele lui si ca nu a facut nimica pt tara decit a contribuit la transformarea ei intr-o colonie (inca nedenumita asa) si balacarind-o in fel si chip. Astia sint oamenii tip care l-au ales pe Iliescu, Basinescu si acuma pe Ghiolbanis.

27 mai 2019 0:17

mircea estraordinar,un nga,nga,nga,tot tamp ramane chiar daca-i are consilieri pa Vanghelie,Rares I Bogdan si este supusul lui Basescu,Iohannis tot tamp ramane si sluga copilei lu Ion Lazurca.Sluga-confortabila,asa-i Basescule???

26 mai 2019 16:01

Regateanul Pai cu cine sa schimbam aceasta tzara, cu acei din neamul lui Motoc ( prosti, prosti, dar multi ) ? Nu vedeti ca si 'telectualul mitocan peltic al clipei poreclit I.Cristoiu , se simte jignit ca v-ati adresat cu "dragi romani" avand in vedere ca nu a pascut cu dvs.oile impreuna ( dar le-a pascut si le paste si in continuare, singur ) si deasemenea nu s-a dat la aceleasi bacita prin tufisuri .( Cata mitocanie si lipsa de cultura si de cel mai elementar bun simt!)

26 mai 2019 11:24

Ecce Kurrupt Dragii mei! Astăzi și eu și Konchita Wurst ne începem ciclul. Ce coincidență eurovizionară! Astăzi puteți să schimbați felia și să înbucați altfel. Merită, chiar merită să înbucați! Astăzi decidem împreună pe care scăunel de la Masa Tăcerii ne așezăm și de la care capăt al cozonacului luăm prima felie. Urmează mai multe felii, ecce un bufet stil "înbuci cât poți". Vă doresc poftă bună!

26 mai 2019 10:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.