Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Papa Francisc a declarat sâmbătă că interzicerea avortului ţine de uman, nu de religios, comparând totodată din nou întreruperea voluntară a sarcinii cu recurgerea la un "asasin plătit", informează AFP.

"Este licit să fie eliminată o viaţă umană pentru a rezolva o problemă? Este licit să fie angajat un asasin plătit pentru a rezolva o problemă?", a întrebat Papa. "Nu invocaţi religiosul pentru ceva ce priveşte umanul", a adăugat el.

Pontiful argentinian a vorbit participanţilor la un colocviu privind lupta împotriva avortului terapeutic, propus atunci când diagnosticul prenatal indică malformaţii grave ale fătului. "Nici o fiinţă umană nu poate fi considerată incompatibilă cu viaţa", a insistat Papa.


Comentarii

Kuminecăturile Gemene Unchiul ca unchiul dar unii Părinți ecce bolnavi mintal deasemenea și nu vorbim neapărat de Cristian Homobuci în cazul ăsta... Frați deasemenea care poate să facă lucruri incredibile, care pur și simplu sfidează legile naturii cu rezultate spectaculoase...

25 mai 2019 23:11

Ecce Kurrupt Tulburător într-adevăr. Adică carevasăzică când Unchiul căcănar i-o trage propriei nepoate din greșeală la gaura spurcată și nepoțica virgină rămâne însărcinată, ea ecce obligată să nască pruncul și să-i dea un nume în onoarea Sfântului Arianus?! Nu neapărat Klaussfinkter Wurst, acesta ecce un nume special... Sigur orice ființă umanoidă are dreptul la viață dar atunci și accidente are dreptul să se întâmple înainte de termen... Cum se zice... Ghinion.

25 mai 2019 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.