Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care este unul dintre greii social-democraţilor având funcţia şi de vicepreşedinte al partidului, a afirmat sâmbătă că este foarte dezamăgit de scandalul provocat de colegul său de partid, senatorul Virginel Iordache.

Iordache a cerut în mod abuziv conducerii locale SMUDR să-l transporte cu elicopterul la Bucureşti pentru a fi tratat de o enteroviroză. Refuzul celor de la SMURD l-a înfuriat foarte tare pe senator care a trecut chiar la ameninţări. În acest context. Oprişan a cerut ca Iordache să-şi dea demisia de onoare reproșându-i erori grave de conduită și deservicii de imagine aduse echipei social-democrate.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kuminecăturile Gemene Nu ecce o rușine să fii PZDac și să te sperii când faci o diarie explozivă și faci împrăștiat ca un căcănar... Putea fi Infekția fatală care răpune pizdaci și îi transformă în fomiști altfel. Simptomele ecce foarte asemănătoare, cum poate medicii să fie siguri că ecce doar o simplă durere de burtă? Să fim cu toții alături de Virginel Ciordache care ca norocul a ieșit teafăr din această încercare și practic a simțit la buci o soartă mai cruntă decât moartea: Viața veșnic ridicolă de fomist pidosnic care poartă numele altfel, Franjurel Wurst... Însănătoșire grabnică Virginel!

25 mai 2019 21:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.