Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproape 50.000 de oameni din municipiul Dej au rămas de vineri seara fără apă din cauza unei avarii majore la magistrala de apă. Din cauza ploilor din ultimele săptămâni, malurile Someșului Mic s-au surpat și au rupt conducta de apa. La fața locului se lucrează deja pentru a remedia problema.

Constantin Morar, primar Dej- „Ne-am mobilizat în așa fel încât în 34 de puncte din Dej am rezolvat problema cu bazine de 1000 de litri. Am făcut atât cât s-a putut în această perioadă foarte scurtă. Am anunțat și cetățenii. Din păcate, în urmă cu doi ani de zile am mai trecut printr-o situație similară. Facem tot ce depinde de noi ca să simtă cetățenii că sunt ajutați. Oamenii stau fără apă de aproximativ 20 de ore. Am fost la fața locului, ne-am implicat și noi și să sperăm că în curând vom avea apă”.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.