Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe 21 mai, la capătul unei şedinţe de aproape 7 ore, judecătorii au anunţat că verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea va fi stabilit abia pe 27 mai, fix la o zi după alegerile europarlamentare şi cu câteva zile înainte ca judecătoarea Luciana Mera să se pensioneze (1 iunie), ceea ce ar putea determina reluarea procesului. Cu toate acestea, pe unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri online din România, oamenii pot paria pe intervalul pedepsei şefului PSD. Astfel, cea mai mică cotă, 1.40, o are varianta amânării deciziei, în timp ce cea mai mare, 51.00, prevede o pedeapsă de peste 61 de luni de închisoare pentru Liviu Dragnea. Alte cote favorabile sunt în privinţa unei pedepse între 36 şi 48 de luni (cotă 1.70) şi pedeapsă între 25 şi 35 de luni (cotă 2.00).

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Victor, am auzit că acum după ce s-a încheiat referendumul, se joacă la pariuri și cămașa Pizdacului Șef... Nu te bagi?

26 mai 2019 22:58

OM ONEST: Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale. Nu stiu daca mai avem asa o sansa sa OPRIM tavalugul PSD care de-abia asteapta ca acest referendum sa nu treaca ca sa dea drumul LEGILOR PENALE! Culca tara si democratia la pamant PSDracnea, tariceanu, nicolicea, ciordache, codrin stefanescu, radulescu mitraliera PSDracnea samd..! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

26 mai 2019 9:36

Urgent: Confiscarea averilor furate la TOTI HOTII Partidul lui Liviu Dragnea a început să inventeze tot felul de bariere administrative pentru a îi împiedica pe oameni să voteze duminică, 26 mai, la alegerile europarlamentare și referendum. Operațiunea de boicot al celor două scrutinuri este amplu orchestrată prin intermediul instituțiilor pe care PSD le controlează - Ministerul de Interne, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Electorală Permanentă, prefecții și primarii din toată țara. Obiectivul PSD este unul singur: o prezență cât mai mică la urne astfel încât referendumul pentru justiție să nu fie validat. În plus, pe hârtie, PSD este avantajat la procentul de la europarlamentare la o prezență mică la vot. Miza PSD-ALDE a fost și rămâne invalidarea referendumului pentru justiție astfel încât după alegeri să meargă liniștiți mai departe cu amnistia și grațierea precum și cu modificarea legislației penale.

26 mai 2019 9:35

Victor Asta-i chiar de rîsul curcilor !!!....Să fie Partid a cărui Președinte să fie ^jucat^ la pariuri pe condamnarea sa....Ca la UNIBET sau BETFAIR....De rușine ....na-ș mai ieși din casă !....Dezonorant partid și jalnic !!!!....Se pariază și Rezultatul de la Pauză ???....

26 mai 2019 9:03

Ecce Kurrupt Da. Ați ghicit. Poezia ecce intitulată "Înbuci și tu" de Klaussfinkter Wurst Johannis. Poetul iubirii altfel.

26 mai 2019 8:51

Kuminecăturile Gemene Fomist fiind netul cutreieram. Și la Masă ades mă așezam. Vaselină între buci eu îmi puneam. Să pot înbuca cârnațul mai ușor.

26 mai 2019 8:23

ovidiu La Jilava coane mustacios...

26 mai 2019 7:38

Ecce Cur Rupt, găozar plătit si sodomizat de Șerban Nicolae Si râtul mi-l lipeam ades, de fundul șobolanului cu mustață.

26 mai 2019 6:29

Ecce Kurrupt Neprihăniții se înghesuie la casele de pariuri deoarece ei deobicei au noroc iar alții au ghinion... Ecce Normal. Cine ar fi fraier să parieze împotriva cotelor covârșitor de favorabile?

25 mai 2019 16:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.