Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Economia României este în colaps total. Guvernul duce țara în criză. Ultimul anunț de la Banca Națională este de-a dreptul apocaliptic. Este un dezastru total după ce băncile au întors spatele Executivului pentru a treia zi consecutivă.

Băncile nu au participat vineri la sesiunea de oferte necompetitive aferentă licitaţiei de joi, când Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat 320 de milioane de lei, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduală de 148 de luni, la un randament mediu de 5,17% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României (BNR).

Integral pe CapitalComentarii

cucu Fake news de la guvernator!!!

28 mai 2019 9:03

v Cred ca cine face astfel de declaratii, care contravin flagrant celei care spune ca economia Romaniei are un ritm de dezvoltare de cca 5%, prinde la cei din opozitie fara judecata. Amindoua stirile nu pot fi verificate de mine, dar imi lasa un gust amar in ce hal a ajuns lupta politica. Cei care defaimeaza tara, chiar daca au dovezi, nu cred ca ar trebui sa faca acest lucru.

25 mai 2019 23:08

Rujan Mă in colaps încă nu este dar se îndreaptă rapid. Să votați PSD sa o duceți din rău în mai rău

25 mai 2019 22:55

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel...și cum o mai vrea Dragnea să-mi zică OUG 114 - ce Monument de Prostie a fost care a adus doar efecte negative ....căderea Bursei de Valori București, Devalorizarea Leului, Sistarea Investițiilor în exploatări energetice, creșterea importurilor de gaze (de la ruși) și electricitate la prețuri mari, sistarea investiției EXXON-OMV în exploatarea de gaze din Marea Neagră la marea adîncime a apei, mutarea fabricilor peste graniță la țări învecinate lăsînd mii de șomeri în urmă, mutarea Hed Office-ului lui OMV în Austria platind impozite acolo de acum, bulversarea băncilor comerciale...și cumulat cu repatrierea rezervei de aur de la Londra și încercarea de naționalizare a Pilonului 2 de Pensii ne bagă-n Criza Economică și Financiară mai devreme....Cînd politica economică o fac Proștii, Infractorii și Hoții precum Dragnea și Vălcov și mai ai și o Tută ca Dăncilă Prim-Ministră așa se întîmplă.....

25 mai 2019 15:44

Ecce Kurrupt Ecce orificial. Pizdacii a înfăptuit-o. Vine potopul.

25 mai 2019 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.